Greek English German Italian Spanish

Χρήσιμα άρθρα

ΓΕΝΙΚΑ

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών του www.emarmelades.gr από τον επισκέπτη /χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της.  Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση του. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του www.emarmelades.gr, ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.

1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Πάγιος σκοπός της Μαρμελάδας του Γιαννάκη είναι η κατά το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η συγκεκριμένη σελιδά δίνει τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες μας όσο και σε όλους τους χρήστες του Internet να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα μας.

2. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα. Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία της  Μαρμελάδας του Γιαννάκη και είναι Δικαίωμα Πνευματικής της Ιδιοκτησίας.  Επιφυλασσομένων όλων των δικαιωμάτων, κάθε κείμενο ή εικόνα που φέρει τα σύμβολα www.emarmelades.gr είναι σήματα ή καταχωρημένα σήματα και χρησιμοποιούνται στο παρόν κατόπιν αδείας των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

3. ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών της Μαρμελάδας του Γιαννάκη από τον επισκέπτη/χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία τους με τους όρους που αναγράφονται σε αυτήν.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

1. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω της Μαρμελάδας του Γιαννάκη και να πραγματοποιηθούν παραγγελίες προϊόντων, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων από πλευράς του πελάτη. Κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής), ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας & η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail). 

2. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ/ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ;

Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζονται από εμάς τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που δόθηκε από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

3. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;

Η Μαρμελάδα του Γιαννάκη κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής σας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με (1) την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας, (2) για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, (3) για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από την Μαρμελάδα του Γιαννάκη (4) ειδικές προσφορές της Μαρμελάδας του Γιαννάκη, (5) προσφορές και νέα της εταιρείας (6) παραλαβή δώρων μετά από κλήρωση διαγωνισμού. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες διαγράφοντας το email σας από την λίστα Newsletter εφόσον μας ενημερώσετε.

Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από την  Μαρμελάδα του Γιαννάκη  για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Η  Μαρμελάδα του Γιαννάκη  απαιτεί από τους υπαλλήλους της και τους συντηρητές της ιστοσελίδας της να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες της το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία άλλη περίπτωση η  Μαρμελάδα του Γιαννάκη  δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νόμιμης οδού. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεχθεί online χωρίς την εκ μέρους σας πρότερη συναίνεση (για παράδειγμα σε περίπτωση δικαστικής απόφασης).

4. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

H ιστοσελίδα της  Μαρμελάδας του Γιαννάκη,  δεν πραγματοποιεί online εμπορικές συναλλαγές. Συνεπώς η  Μαρμελάδα του Γιαννάκη  δεν αποθηκεύει ούτε λαμβάνει γνώση της συγκεκριμένες πληροφορίες πιστωτικών καρτών παρά μόνο δέχεται το αντίτιμο εκ μέρους του πελάτου της μέσω εναλλακτικών τρόπων πληρωμής όπως  αντικαταβολή ή μέσω paypal.

5. ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΑ ΕΙΔΗ – ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ – ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντα και τα χαρακτηριστικά τους, βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emarmelades.gr και είναι προσβάσιμα από όλους. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του προϊόντος.

Η  Μαρμελάδα του Γιαννάκη  εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών σχετικά με την διαθεσιμότητά ή μη των προϊόντων, δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για την διαθεσιμότητά τους.
Ωστόσο, προκειμένου να περιοριστούν τυχόν λάθη, θα σας συνιστούσαμε πριν την οποιαδήποτε ολοκλήρωση αγοράς σας, να επικοινωνείτε μαζί μας σε περιπτώσεις που οποιοδήποτε προϊοντικό χαρακτηριστικό είναι πέραν των συνηθισμένων και λογικών.

Σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα ενδέχεται να διενεργούνται ειδικές προσφορές και εκπτώσεις, στα πλαίσια προωθητικών ενεργειών της εταιρείας, οι οποίες θα ισχύουν μόνο για καθορισμένα προϊόντα και μόνο για αγορές μέσω της ιστοσελίδας www.emarmelades.gr.

6. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Οι παραγγελίες μέσω της σελίδας αποτελούν συνάψεις σύμβασης πωλήσεως εξ αποστάσεως, οι οποίες διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994 (όπως αυτός ισχύει σήμερα) και των τροποποιήσεων που αναφέρονται στο ΠΔ 131/2003 (ΦΕΚ Α’ 116/16.05.2003).

Ο χρήστης έχει δικαίωμα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω της σελίδας, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από νομίμους εκπροσώπους νομικών προσώπων. Η Μαρμελάδα του Γιαννάκη, επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αξιώσει την επιστροφή από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα. 

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  1. Με αντικαταβολή, κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο σας. Υπάρχει επιβάρυνση στο συνολικό κόστος της παραγγελίας μ’ αυτή τη μέθοδο.
  2. Με κατάθεση σε λογαριασμό paypal.  Επιστροφές δέκτές εντός 14 ημερών από την παραγγελία και εφόσον τα είδη είναι στην αρχική τους συσκευασια και σφραγισμενα. Επειτα από την παραλάβη του πελάτη δεν ευθυνόμαστε για τυχόν ζημιες στο είδος. 

7. ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η Μαρμελάδα του Γιαννάκη δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

Σε περιπτώσεις που έχετε καταχωρήσει μια παραγγελία και κατά την παραλαβή διαπιστώνετε ότι λείπει κάποιο (ή κάποια) προϊόν από τη συνολική παραγγελία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να διευθετήσουμε όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνται και να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που δεν παραλάβατε χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Η Μαρμελάδα του Γιαννάκη διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Σε περίπτωση μη παραλαβής των παραγγελθέντων εμπορευμάτων (και εφόσον έχει παρέλθει αδικαιολόγητα μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της παραγγελίας), παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Μαρμελάδα του Γιαννάκη. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, θα σας συνιστούσαμε να αναφέρετε τον κωδικό παραγγελίας που έχει αποσταλεί στη διεύθυνση email που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας.

 

  1. Θα ενημερωθείτε μέσω email αμέσως μετά την παραγγελία σας σχετικά με το που μπορείτε να κάνετε την κατάθεση. Προς το παρών η αποστολή παραγγελιών εκτός Ελλάδας είναι αδύνατη. Αν ωστόσο πιστεύετε πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με κάποιον τρόπο, επικοινωνήστε μαζί μας.Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή μέχρι τις 13.00μ.μ. επεξεργάζονται σε 1 μέρα. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Παρασκευή (μετά τις 13.00μ.μ.), Σάββατο & Κυριακή επεξεργάζονται Δευτέρα.

    Η παράδοση, εφόσον τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα, γίνεται εντός 3 εργάσιμων ημερών (εξάρταται και από την μεταφορική) για τις πρωτεύουσες των νομών και τις μεγάλες πόλεις. Σε ότι αφορά δυσπρόσιτες / απομακρυσμένες περιοχές και νησιά η παράδοση γίνεται έως 4 με 5 εργάσιμες ημέρες(εξάρταται και από την μεταφορική).

    Σε περίπτωση που η παραγγελία σας αποτελείται από μεγάλου όγκου προϊόντα ο χρόνος παράδοσης συμφωνείτε έπειτα από συννενόηση και εξαρτάται και από τις μεταφορικές που θα χρησιμοποιηθούν μέχρι τον προορισμό σας. Η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί εντελώς 1 μερα αφότου την καταχωρήσετε. Επικοινωνήστε μαζί μας για καλύτερη συνεννόηση σ’ αυτή τη περίπτωση. Δεν ευθύνομαστε για καμία ζημιά που μπορεί να προκληθει από τις μεταφορικές. Χρήματα επιστρέφονται εφόσον η παραγγελία ακυρωθεί εγκαίρως και μέσα σε διάστημα 1 εβδομάδας. Δεν ευθυνόμαστε για τίποτα παραπάνω από την στιγμή που θα παραδοθεί η παραγγελία. Επιστροφές γίνονται εντός 14ημερων από την παραλαβή και εφόσον τα είδη ειναι άρτια και δεν έχει χαλάσει η συσκευασια τους.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Και το μέλι και η μαρμελάδα αποτελούν αγαπημένες γεύσεις των περισσοτέρων παιδιών.Δίνουν ενέργεια και είναι ιδανικά μέσα επάλειψης στο ψωμί για το πρωινό, συνοδευτικό με ένα γιαούρτι και πολλά άλλα. Πολλοί γονείς ωστόσο ρωτούν τί από τα δύο είναι καλύτερο και πιο θρεπτικό για ένα παιδί.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Παραθέτω tips για το πως αλλιώς εκτός από τον κλασσικό τρόπο, μπορείτε να γευτείτε τις μαρμελάδες μας.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter